Yüksekokulumuz Beslenme Ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerimiz Kayalı Kampüste Bulunan Uygulama Mutfağını Kullanmaya Başladı.

14/12/2017 14:33:39 - 14/12/2017 14:33:39 - 16877 Okunma

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimiz mesleki hayatlarına başlamadan önce deneyim kazanıp teorikte görmüş oldukları dersleri bire bir uygulamalı olarak öğrenmek üzere Kayalı Kampüste bulunan Uygulama Mutfağında "Beslenme İlkeleri" dersinin uygulamasını yaptılar.
    Uygulama Mutfağında öğrencilerimize uygulamalı ders imkânı sunulmakta olup öğrencilerimiz beslenme ilkelerini öğrenecek ve sağlıklı bir biçimde besinlerin pişirilmesini, hazırlanmasını öğrenme imkânı bulacaklardır.
    Kayalı Kampüsünde öğrencilerimize bu imkânı sunduğu ve Yüksekokulumuza vermiş olduğu destekler için Retörlüğümüze teşekkür ederiz.

mutfak