2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Yedek Öğrenci Listesi

08/09/2017 18:13:27 - 08/09/2017 18:13:27 - 25743 Okunma

05-08 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen yatay geçiş kayıtları sonrasında boş kalan kontenjanlarımıza 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında aşağıda belirtilen yedek listerde yer alan öğrencilerin kayıtları gerçekleştirilecektir.

HEMŞİRELİK

BESLENME VE DİYETETİK

EBELİK

ÇOCUK GELİŞİMİ

Önemli Bilgilendirme:

Yatay geçiş başvuruları kabul edilen öğrencilerimizin ders intibakları,  kesin kayıt işlemi sonrası düzenleneceğinden dönem uzama durumları ortaya çıkabilmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• Online Başvuru Dilekçesi. (Sistemden çıktı alınacaktır.)
  • Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı/ müfredatı ve ders içerikleri. (Kurum Onaylı)
  • Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (Transkript) aslı.
  • Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgesi.
  • İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibariyle ilk %10’a girdiklerine dair resmi belge.
  • Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.
  • Kayıt Dondurma Yazısı (Kayıt donduran öğrenciler için)
  • Yeni tarihli öğrenci belgesi.
  • Nüfus Cüzdan fotokopisi.
  • 6 adet 4.5x6 ebatında çekilmiş vesikalık fotoğraf
  • İkinci öğretim programına kayıt yaptıracak öğrenciler için Banka dekontu
  • Daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapılmadığına dair belge.
  • Yurt dışından öğrenci kabulünde Yükseköğretim Kurulundan alınan tanınırlık belgesi.
  • Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı bulunduğu programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçeye çevrilmiş ve onaylanmış olması.

NOT: Devlet ve Vakıf  Yükseköğretim Kurumları veya yabancı ülkelerdeki Yükseköğretim Kurumlarından geçiş öğrenciler TC Kimlik numaralarını vererek Ziraat Bankası 104 49549817 5004 nolu hesaba öğrenim ücretlerini (1.öğretim öğrencileri  95 TL - 2.öğretim öğretim öğrencileri 577.50 TL) yatıracaklardır.

Kayıtlar Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosu’nda yapılacaktır.

yatay geçiş