Önce Sağlık
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi

7. Kariyer Günleri Kapsamında “Hemşirelik Ve Ebelik Mesleğinde Kariyer” Konulu Seminer Düzenlendi

02/04/2017 17:13:48 - 02/04/2017 17:13:48 - 23686 Okunma

Yüksekokulumuzun organizasyonunda düzenlenen “Hemşirelik ve Ebelik Mesleğinde Kariyer” konulu seminer 29.03.2017 Çarşamba günü 2. Merkezi Derslikler Binası 2 No’lu Konferans Salonunda gerçekleşti.

Seminer programına Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, Yüksekokul akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci ilgi gösterdi. Konuşmacı olarak ise sırasıyla; Acıbadem Hastaneleri İnsan Kaynaklarından Sema BASMACI ve Merve ATAGÜN, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Muhammet DEMİR; Amerikan Hastaneleri İnsan Kaynaklarından Asude MÜFTÜOĞLU ve Zeynep ERENSES, Hemşirelik Hizmetleri Sorumlusu Ezgi ATLI; Özel Bir Nefes Hastanesi'nden İnsan Kaynakları Sorumlusu Cihan Arda TURUT, Başhemşire Reyhan GÜRE ile Başhekim Yardımcısı Dr. Tülay SÖNMEZ; Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar SUR ve Marmara Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa TAŞDEMİR katıldı.

“7. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında yapılan seminerde özel sağlık hizmeti sunan;  Acıbadem Hastaneleri, Amerikan Hastaneleri ve Özel Bir Nefes Hastanesi işe alım ve kariyer uzmanları Hemşirelik ve Ebelik bölümlerinde eğitim-öğretim gören öğrencilerimize faaliyette bulundukları hastanelerdeki çalışma koşulları, hemşire ve ebelerin görevleri, verilen eğitimler,  ücret sistemi, özlük hakları ile farklı kariyer olanakları ve işe alım sürecinde aranan nitelikler konularında ayrıntılı bilgiler sundular. Ayrıca Sağlık Yönetimi ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümleri öğrencilerimize yönelik olarak kamu hastanelerindeki kariyer fırsatları ve genel olarak sağlık sektörü, Üsküdar ve Marmara Üniversitelerinin öğretim üyeleri tarafından ele alındı.

Gün boyu devam eden kariyer etkinliği, plaket takdimiyle sona erdi.

kariyergünleri

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.