Kirklar Mesleki Ve Teknik Anodolu Lisesi Öğrencileri Sağlik Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

06/03/2017 13:34:42 - 06/03/2017 13:34:42 - 15685 Okunma

Kırklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 12-A sınıfı öğrencileri 02 Mart 2017 Perşembe günü, Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmeni eşliğinde Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulunu ziyaret etti.

Kırklar Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi öğrencilerine, Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr.Gör.Hülya ARIKAN tarafından Yüksekokulumuzu tanıtım semineri verildi.

Üniversitemizi yerinde görmenin motive olmaları açısından çok sağlıklı olduğu düşüncesiyle öğrenci grubuna Kampüs Turu yaptırıldı. Gezi programı çerçevesinde;  Merkez Kütüphane, Derslikler, Öğrenci İşleri, Mesleki ve Teknik Uygulama Laboratuvarı, Konferans Salonu ve Kampüs alanı gezdirildi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda, Kırklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Yüksekokulumuz tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.

sağlıklisesi