Önce Sağlık
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi

Çocuklar Topluma Projesi Kapanış Töreni Gerçekleştirildi.

26/05/2016 17:01:33 - 26/05/2016 17:01:33 - 19473 Okunma

Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kırklareli Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında 2015-2016 eğitim-öğretim yılında uygulanan Çocuklar Topluma Projesi kapanış töreni Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Kırklareli Milletvekili Sayın Selahattin MİNSOLMAZ,  Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Vali Yardımcısı Sayın Tahir DEMİR, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Nuri NURUAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Hatice MALKOÇ ÇETİN, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat AŞIM, Kırklareli Vali Faik Üstün İlkokulu Müdürü Sayın Zafer TOPUZ, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı/Çocuk Gelişimi Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr.Gör. Arzu AKAR GENÇER, Yüksekokul Sekreterimiz Meliha YAVUZ TAŞCI, İlimizde faaliyet gösteren Roman Dernekleri yöneticilerinden Sayın Efkan DEMİRBOZAN ve Mustafa OVARDA, proje gönüllüsü üniversite öğrencilerimiz, proje yararlanıcısı çocuklarımız, kurum amirleri ve   çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından  proje yararlanıcısı çocuklarımız Çocuk Hakları temalı tiyatro çalışmalarını sergilediler.

Yapılan konuşmaların ardından gönüllü öğrencilere teşekkür belgeleri ve proje yararlanıcısı çocuklarımıza  da hediyeleri verilmiştir. Tören proje yararlanıcısı çocuklarımızın çalışmalarından oluşan resim sergisinin gezilmesi ile sona ermiştir.

proje çocuklartopluma çocuklartoplumaprojesi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.