Önce Sağlık
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi

“Çocuklar Topluma Projesi” Kapsamındaki Çocuklarla Öğrencilerimiz Buluştu

31/03/2016 17:54:18 - 31/03/2016 17:54:18 - 14493 Okunma

“Çocuklar Topluma Projesi” kapsamında projeden yararlanan çocuklarla proje gönüllüsü öğrencilerimiz bir araya geldi.

Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç,Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Serpil Aközcan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Malkoç Çetin, Akademik ve idari personel, proje gönüllüsü öğrenciler ve çocuklar katıldı. 

Proje kapsamında emeği geçenlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç; Kırklareli Üniversitesi olarak toplumun her kesimiyle bir araya gelen, onlarla iyi ilişkiler içinde olmaya özen gösteren, büyük bir aile olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Öğrencilerle ve çocuklarla bir arada olmanın yanı sıra onlarla hayatı paylaşmanın önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Aykaç: “Bizler, eğitimci olarak iyiliği yaymanın peşindeyiz. İyilikler her zaman toplumumuzda yüksek sesle duyulmalı ve seslendirilmelidir. İyilikler yaparak, kardeşliğimizi pekiştirmemiz gerekir. Bu ve benzeri projelere gönülden destek veren üniversitemizin çok kıymetli öğretim üyelerine ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizim kahramanımız, başımızın tacı olan genç öğrenci kardeşlerimin hepsini yürekten kutluyorum. Onlar gerçekten yüreklerinde çok büyük bir sevgi ve iyilik tohumu taşıyorlar ve onu topluma yaymak istiyorlar. İnşallah, gelecekte genç öğrenci kardeşlerimin yaptığı bu sevgi çemberi, onları toplumumuzun iyi yerlerine getirecektir. Öğrenci kardeşlerim topluma örnek kişiler olarak, bundan sonrada bu yolda toplumumuza, ülkemize ve tüm insanlığa ışık saçmalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

çocuklar topluma projesi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.