Görev Süresi Uzatma İşlemleri

06/11/2015 14:49:32 - 06/11/2018 14:49:32 - 19854 Okunma

*Dilekçe, faaliyet raporu ve ekler düzenlenerek onay alınmak üzere Bölüm Başkanlığına sunulur. Örnek Dilekçe

*Dr. Öğretim Üyesi kadrosunda bulunan öğretim elemanlarının; Dr. Öğretim Üyesi kadrosu için uygulanan Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinin  8/2-a ve 8/2-b maddelerini sağlaması gerekmekte olup, Yüksekokulumuz Ön Değerlendirme Kurulu’nda değerlendirilmek üzere söz konusu kriterler ile puanlama tablosunun düzenlenerek dilekçeye eklenmesi gerekmektedir. Kriterler (pdb.klu.edu.tr)

Önemli Uyarı: Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı görev süresi uzatımı tekliflerinin görev süresi bitiş tarihinden 1 ay önce gönderilmesini talep ettiğinden görev süresi uzatım işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için gerekli başvurunun görev süresi bitiş tarihinden 2 ay önce Bölüm Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

görev süresi