Tek Ders Sınavı

07/07/2015 14:52:27 - 07/07/2015 14:52:27 - 24872 Okunma
2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi Tek Ders Sınavı 10 Temmuz 2015 Cuma günü Saat 13:30'te okulumuzda yapılacaktır.
Tek Ders Sınavına;
  • Mezuniyeti için devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler ve bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olan öğrenciler katılabileceklerdir.

• Tek ders sınavına girecek öğrencilerden kaydını yenilememiş olanlar Tek Ders Sınavına gireceği dönemin harcını yatırması gerekmektedir.
  • Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.
  • Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir. Başarısızlık halinde ders, sonraki yarıyılda/yılda tekrarlanır veya öğrenci akademik takvimde belirtilen sonraki tek ders sınavına alınır.
  • Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz.
  • Öğrenci tek ders sınav hakkını yılda bir kez kullanabilir.
Öğrencilerimizin Tek Ders Sınavı için 09 Temmuz 2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar Öğrenci işleri bürosuna bizzat yada fax ( 0288 214 70 86) yoluyla dilekçe göndererek başvuru yapmaları gerekmektedir. Faks gönderen öğrencilerimiz de sınav gününden önce dilekçelerinin asıllarını Öğrenci İşlerine teslim etmesi gereklidir.
Dilekçe için tıklayınız.
tek ders