Güneşim Ol Projesi Hayata Geçirildi

08/06/2015 12:16:58 - 08/06/2015 12:16:58 - 17929 Okunma

Üniversitemiz ve Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu arasında imzalanan “Annesinin yanında Kalan Çocuklar için Zenginleştirilmiş Uyarıcı Ortam Oluşturulması İşbirliği Protokolü” kapsamında 0-6 yaş grubu çocukların bilişsel ve fiziksel gelişimlerini desteklemek amacıyla oluşturulan oyun odasının açılış töreni yapıldı.

Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen törene; Kırklareli Valisi Esengül CİVELEK, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas YAVUZ, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, Cezaevi Müdürü Mehmet TEMİR, Sağlık Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Serpil AKÖZCAN, Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör. İlknur METİN AKTEN ve Öğr.Gör. Arzu AKAR GENÇER ile Akademik, İdari Personelimiz ve Öğrencilerimiz katılmıştır. Proje kapsamında Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilermiz ve akademik personeline teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

güneşim ol