Çocuklar Topluma

22/05/2015 16:23:05 - 22/05/2015 16:23:05 - 17811 Okunma
Üniversitemiz Sağlık Yükseokulu,Milli Eğitim İl  Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen "Çocuklar Topluma" projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evi Koordinasyon Merkezi'nde, gönüllü olarak çocuklara eğitim veren Üniversitemiz öğrencileri için sertifika töreni gerçekleştirildi.

Çocuk Evi Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen sertifika törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Serpil AKÖZCAN Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör. İlknur METİN AKTEN ve Öğr.Gör. Arzu AKAR GENÇER Milli Eğitim İl Müdürü İbrahim KORKMAZ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Malkoç ÇETİN, okul müdürleri, Roman Dernekleri Başkanı Mustafa OVARDA, öğrenciler ve çocuklar katıldı. Projede emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

proje sertifika