Transkript Ve Öğrenci Belgesi Talepleri

06/03/2020 15:12:23 - 06/03/2020 15:12:23 - 10862 Okunma

Proliz Yazılım Ltd. Şti tarafından hizmet alınan Öğrenci Bilgi Sistemi ile İş Yazılım Donanım Elek.Dan. Ltd. Şti tarafından hizmet alınan Elektronik Belge Yönetim Sistemi arasında e-imzalı öğrenci belgesi ve transkript düzenlenebilmesi için entegrasyon sağlanmış olup; öğrencilerin ilgili belgeleri Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden talep etmesi gerekmektedir.

5 Mart 2020 tarihinden itibaren Öğrenci Bilgi Sistemi içerisinde yer alan Kullanıcı İşlemleri sekmesinin altında sırasıyla Belge Talebi>Talep Edilen Kurumun Adı>Talep Nedeni>Belge Tipi> Elektronik İmzalı>Transkript/Öğrenci Belgesi sekmeleri tıklanıp belge talebi gönderilmelidir.

Onaylanan belgelerinize Öğrenci Bilgi Sistemi içerisinde yer alan Kullanıcı İşlemleri sekmesinin altında sırasıyla Belge Talebi>Belge Göster>Doğrulama Kodu>Sorgula sekmeleri tıklayarak belgelerinize ulaşabilirsiniz.

öğrenci belgesi transkript