2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Kılavuzu

20/01/2020 11:35:53 - 20/01/2020 11:35:53 - 16704 Okunma

2019 - 2020 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıt işlemleri 20-24 Ocak 2020 tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır.

Herhangi bir şekilde Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Tarafından ders kayıt işlemi yapılmayacaktır. ( 1. Sınıf öğrencilerimiz dahil.)

Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 8 inci maddesinin birinci fıkrası: "Kayıt yenileme süresi yarıyılın başlangıcından önceki haftadır.

Öğrenciler her yarıyılın başında ve akademik takvimde belirtilen süreler içinde, ilgili mevzuatla belirlenen miktar ve esaslara göre katkı payı veya öğrenim ücretini ödeyerek bilgisayar ortamında danışmanından onay alarak derslere kayıtlarını yaptırmak zorundadır.

Öğrenci, kaydını kendisi yaptırmakla yükümlüdür ve tüm kayıt yenileme işlemlerinden sorumludur." hükmü gereği; Öğrenci İşleri personelinin hiç bir öğrenci için ders kaydı yapmayacağı ve Danışman onaylarının sadece Danışman öğretim elemanları tarafından verileceği unutulmamalıdır.

Ders kayıt formları ve harç dekontlarının danışman öğretim elemanlarına son teslim tarihi 31 Ocak 2020'dir.

Ders Kayıt Videosu için tıklayınız.

Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

derskayıt