Doğuma Hazirlik Ve Gebe Bilgilendirme Eğitimi”Nde Emeği Geçenlere Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

23/10/2019 11:32:53 - 23/10/2019 11:32:53 - 41030 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak 25 - 26 Nisan 2019 tarihlerinde Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından verilen “Doğuma Hazırlık ve Gebe Bilgilendirme Eğitimi”ne katkı sunanlar ile eğitimde görev alanlara teşekkür belgeleri verildi.

Rektörlük makamında 22 Ekim 2019 Salı günü gerçekleştirilen törende Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen başta Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem CERİT olmak üzere Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ayçin UĞUR; eğitimciler Ebe Dilber GÖKTÜRK, Ebe Nilgün TURHAN ve Ebe Feriha ÇAYMAZ ile eğitimin yürütücüsü Hemşire Süreyya KOCA’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Törende; Sağlık Yüksekokulu Müdür V. Serpil AKÖZCAN, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Arzu AKAR GENCER, Ebelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurettin AKA ve Uygulama Yürütücüsü olarak görev yapan Hemşire Süreyya KOCA hazır bulundu.

doğumahazırlık

DOĞUMA HAZIRLIK