Tömer Türkçe Seviye Belirleme Sinavi Duyurusu

22/10/2019 10:55:58 - 22/10/2019 10:55:58 - 18180 Okunma

Türkçe Seviye Belirleme Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!

Sınav Tarihi

04 Kasım 2019 Pazartesi

Yazılı Sınav Saati

Sözlü Sınav Saati

Sınav Yeri

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu A Blok (Karahıdır)

1. Sınav, sözlü ve yazılı olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Sözlü sınava girmeyen öğrencilerin sınavları tamamen iptal edilecektir.

2. Sınav  başlangıç saatinden 15 dakika geçtikten sonra sınav salonlarına öğrenci alınmayacaktır.

3. Sınava girmekle yükümlü olup listelerde adı bulunmayan öğrenciler sınava girmeli ve sınav başlamadan önce durumu gözetmen hocalarına iletmelidirler.

4.Sınava giren öğrenciler yanlarında geçici kimlik kartlarını ve pasaportlarını bulundurmalıdırlar.

5. Yabancı Uyruklu Öğrenci kontenjanından istifade edip Üniversitemiz bölümlerine kaydını yaptıran bütün öğrenciler sınava girmekle yükümlüdür.

NOT: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na otogar karşısından geçen Çağdaş- Karahıdır dolmuşlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.

tömer