Yeni Kayitli Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programi Düzenlenmiştir

26/09/2019 11:14:15 - 26/09/2019 11:14:15 - 49061 Okunma

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Yüksekokulumuza kayıt olan yeni öğrencilerimize yönelik olarak 17.09.2019 tarihinde, üniversitemizin tanıtımı, eğitim-öğretim faaliyetleri, sosyal aktiviteler ve etkinliklere katılım konularında oryantasyon programı düzenlenmiştir.
Oryantasyon programı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Erasmus Koordinatörlüğü, Farabi Koordinatörlüğü ve Mevlana Koordinatörlüğü katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize sahip oldukları haklar, sınavlar ve ders geçme sistemi, kültür ve spor etkinliklerine katılım, kulüp faaliyetleri, uzaktan eğitim sistemi, kütüphane hizmetleri, Erasmus-Farabi-Mevlana değişim programları ile Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyetleri hakkında bilgiler verilmiştir.

ORYANTASYON 2019

Oryantasyon 2019