2018-2019 Bahar Dönemi Sonu İtibariyle Mezun Olacak Öğrencilerimizin Dikkatine

21/05/2019 12:14:01 - 27/05/2019 12:14:01 - 24357 Okunma

MEZUNİYET İŞLEMLERİ

• Diploma işlemlerinin başlayabilmesi için 1 adet kimlik fotokopisi ve beyanname formu doldurularak ( mezuniyet ve diploma no boş bırakılacak)  Öğrenci İşlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİNİ TESLİM ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Yüksekokulumuz öğrencileri https://obs.klu.edu.tr/oibs/kariyer/ bilgileri doldurduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı alınacak ve bölüm başkanlığı tarafından onaylatılacaktır.
  • Yabancı uyruklu öğrenciler için ayrıca Türkiye Mezunları web sitesine  https://www.turkiyemezunlari.gov.tr  üye olup; gerekli işlemler yapıldıktan sonra çıktı alınacaktır.
  • İlişik kesme belgesi çıktı alınarak ilgili birimlere onaylatılacaktır.
  • Mezuniyet dilekçesiMezuniyet andı ve Ayrılış dilekçesi çıktı alınarak doldurulacaktır.
  • Öğrenci kimlik kartı teslim edilecektir.
  • Yüksekokulumuz mezun öğrencileri Geçici Mezuniyet belgelerini almaya gelirken yukarıda belirtilen işlemleri tamamlayıp, tüm evrakları yanlarında eksiksiz bulundurmaları gerekmektedir.
  • Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken sorun yaşayan öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler  Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı: MAHMUT, Anne Adı: FATMA) Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-mail adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-mail adresinizin güncel olması gerekmektedir aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır. Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
  • İlişik Kesme belgesi için Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı'na gidilmemesi gerekmektedir.
mezun