Sağlık Yüksekokulu 2014 Mezuniyet Töreni

17/07/2014 11:32:00 - 18/07/2014 11:32:00 - 21873 Okunma

Sağlık Yüksekokulumuz 2014 Yılı Mezuniyet Töreni  Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Merkezi Üst Salonda gerçekleştirilmiş olup; 2013- 2014 Eğitim Öğretim Yılı Hemşirelik Bölümünde 92, Ebelik Bölümü 14 öğrenci mezun vermiştir. Törene Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fazıl GÜLER, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, Kırklareli Üniversitesi Akademik ve İdari personeli, öğrenciler ve aileleri katılmıştır.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Yüksekokulumuz Tanıtım Filmi gösterimi yapılmıştır. Törene katılan Hemşirelik Bölümü Mezun öğrencileri adına Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Mezunu Yasemin BUĞU, Ebelik Bölümü Mezun öğrencileri adına Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü Mezunu Hümeyra Canan AKKOCA konuşma yapmışlardır. Sağlık Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Serpil AKÖZCAN yaptığı konuşmasında mezun olan öğrencileri kutlayarak yeni hayatlarında başarılar dilerken, yeni açılan Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nün kurulduğunu yeni dönemde öğrenci alınacağını bildirdi. Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fazıl GÜLER ise, mezun olan öğrencilerin her birinin mezun olduktan sonra Kırklareli Üniversitesini temsil edeceğini belirterek, Sağlık Yüksekokulundan mezun olan öğrencilere ileriki yaşamlarında başarılar diledi.  Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Merve KÖKTÜRK’ün “Arkadaş” adlı şiiri ve Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Aygül YANIK’ın şiiri ile tören devam etti.Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Daha sonra tüm mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Tören sonunda Sağlık Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Neşe ALPARSLAN yönetiminde mezun olan öğrencilere hemşirelik yemini seremonisi gerçekleştirilmiştir. Ödüllerin ve mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreni yapılarak 2014 yılı mezuniyet programı sona ermiştir.

Not: Mezuniyet Resim ve Videolarını bu linkten BURADAN indirebilirsiniz (Dosyalar Winrar ile Arşivlenmiştir)

mezuniyet tören