Ara Sinav Mazeret Hakki

09/11/2018 15:09:07 - 09/11/2018 15:09:07 - 26080 Okunma

Birimimiz programlarına 2018 DGS Ek Yerleştirme ve Uluslararası Öğrenci 2. Ek Yerleştirme ile kayıt yaptıran öğrencilere, Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 24.maddesinin birinci fıkrası: "Haklı ve geçerli nedenlerle sınavlara giremeyen öğrenciler,mazeretlerini sınav tarihini takip eden bir hafta içerisinde ilgili birime yazılı olarak bildirir. Mazeretleri ilgili yönetim kurulunca kabul edilenler, ara sınav hakkını idarece akademik takvime uygun olarak belirlenmiş olan mazeret sınav döneminde kullanırlar. Yıl esasına göre eğitim yapan birimlerde; ara sınavların mazereti yapılır." hükmü uyarınca yazılı talepleri halinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılı ara sınavlarında mazeret sınav hakkı tanınacaktır. Birimimize 2018 DGS Ek Yerleştirme ve Uluslararası Öğrenci 2. Ek Yerleştirme ile kayıt yaptıran öğrencilere önemle duyurulur.

ara sınav