“Beslenme Ve Diyetisyenlik Mesleği” Konulu Seminer Düzenlendi

11/04/2018 09:38:50 - 11/04/2018 09:38:50 - 44694 Okunma

Yüksekokulumuz, Beslenme ve Diyetetik Bölümünün organizasyonunda “Beslenme ve Diyetisyenlik Mesleği” konulu bir seminer düzenlendi.

Üniversitemiz tarafından bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında 10 Nisan tarihinde Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen seminerde; Uzm. Diyetisyen Yekbu KÖSEOĞLU ve Uzm. Diyetisyen Meral AYDENİZ; diyetisyenlerin görevleri, mesleğin gerektirdiği özellikler, yeni mezun diyetisyenlerin karşılaşabileceği güçlükler, çalışma orta-mı ve koşullarının yanı sıra; staj, CV nasıl hazırlanır, iş görüşmeleri ve meslek etiği konularında Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Öğrencilerimizin diyetisyenlik mesleğinin özel sektördeki uygulamalarını ayrıntılı olarak öğrenme fırsatı buldukları seminerin sonunda Uzm. Diyetisyen Yekbu KÖSEOĞLU ve Uzm. Diyetisyen Meral AYDENİZ, öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı.

Beslenme ve Diyetisyenlik Mesleği

Beslenme ve Diyetisyenlik Mesleğ