Önce Sağlık
Sağlık Yüksekokulu

Diyetisyenlikte Bia Yöntemi Ve Ölçüm Teknikleri

11/04/2018 09:30:26 - 11/04/2018 09:30:26 - 34 Okunma

Üniversitemiz 8. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Yüksekokulumuz Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından "Diyetisyenlikte BİA Yöntemi ve Ölçüm Teknikleri" konulu seminer düzenlendi. 

Seminer programına, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Tartı Medikal Ltd. Şti'den eğitmen Derya YELKENCİ'nin konuşmacı olduğu seminerde; BİA Yönteminin tarihçesi, ölçümünü etkileyen faktörler, kullanım alanları; Tanita Teknolojisi, Çok Faktörlü Ölçüm, Faz açısı ve Kaliper Ölçüm ile ilgili bilgi verildi. Ayrıca BİA Yönteminde uyulması gereken kurallara dikkat çekilerek, kalp pili kullanan hastalara kesinlikle uygulanmaması konusunda uyarıda bulunuldu.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen etkinlikte katılımcı öğrenciler, Kaliper Ölçüm yapma imkânı elde etti.

Etkinliğin sonunda katılımcılara katılım sertifikası dağıtıldı ve Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Bölüm Yardımcısı Öğr. Gör. Gökçe ÇAKMAK, seminere sunduğu katkıllardan dolayı Tartı Medikal temsilcisi Derya YELKENCİ'ye teşekkür belgesi takdim etti.

diyetislik

Facebook Twitter Google Plus
diyetisyen bia
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.