2017-2018 Yaz Döneminde İstanbul İlinde Yaz Staji Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

01/03/2018 13:36:36 - 08/03/2018 13:36:36 - 23750 Okunma

İstanbul il sağlık müdürlüğünün bu yıl için aldığı karar neticesinde yaz staj başvuruları bireysel olmamakla birlikte, yaz stajı yapmak isteyen öğrencilerin bağlı bulunduğu okullardan gelen listeler neticesinde dağılımı yapılacağı bildirilmiştir.

Başvurular kurum kontenjanları göz önünde bulundurularak İstanbul il sağlık müdürlüğü komisyonu tarafından belirlenecek olup; stajı uygun bulunan adayların listesi İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İnternet Sitesinde duyurular bölümünde yayınlanacaktır.

İstanbul il sağlık müdürlüğünce staj yapması uygun görülen öğrencilerin (İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Resmi Web Sitesinde Adı Geçen Öğrenciler) Staj Kaydı İçin Gerekli Belgelerle Birlikte Staj Yapacakları İlgili Kuruma Başvurması Gerekmektedir.

Buna bağlı olarak yüksekokulumuzdan İstanbul iline bağlı devlet kurumlarında staj yapmak isteyen öğrencilerimizin 12 Mart 2018 pazartesi günü mesai bitimine kadar bir adet dilekçe*  ile birlikte öğrenci işlerine başvurmaları gerekmektedir.

*Dilekçe örneği

yaz staj